Marabou Stork - Birds

Marabou Stork - map of occurrence

Marabou Stork

Leptoptilos crumeniferus

conservation status Least Concern

Weight: up to 9kg (20lb)
Wingspan: 3m (10ft)
Body lenght: 1.5m (5ft)
Wild population:
Lifespan: years
Gestation: 2-3 chicks
Voice:
Identification bare head and neck, black back, and white underparts
Range: south from Sahara
Habitat: marshlands, rivers, open areas of Acacia woodland, grassland

Marabou Stork (Leptoptilos crumeniferus) -
Marabou Stork (Leptoptilos crumeniferus) - Marabou Stork (Leptoptilos crumeniferus) -
Send e-card
camera:NIKON D300
lens:Sigma 120-300 mm F2.8 APO EX DG IF HSM
extender:Sigma APO 2.0 EX DG
focal length:340 mm
exposure time:1/1250 s
aperture:6.3
stativ:
ISO:900
location:Masai Mara, Kenya
close
next
previous
TOPlist