Labuť velká - Ptáci

Labuť velká

Cygnus olor

stupeň ohrožení málo dotčený

Hmotnost: samci kg, samice kg
Rozpětí křídel: m
Délka těla: m
Divoká populace:
Délka života: let
Rozmnožování: gestace, mládat
Identifikace:
Výskyt:
Biotop:

Organizace, které se zabývají ochranou tohoto druhu:

Labuť velká (Cygnus olor) -
Labuť velká (Cygnus olor) - Labuť velká (Cygnus olor) -
Poslat pohlednici
kamera:Minolta DYNAX 7D
objektiv:Sigma 50-500 mm F4.0-6.3 APO EX DG
konvertor:--
ohniskova vzdalenost:500 mm
doba expozice:1/300 s
clona:10
stativ:Manfrotto Nature 190 + MA 322RC 2
ISO:200
lokalita:Other
zavřít
další
předchozí
Afrika fototisky
TOPlist